LENORMAND KÁRTYAJÓSLÁS

Részletek a Lenormand36 Kártyavető Tankönyvből * Kártyavető tankönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * Teljes kártyajós tanfolyam leírása lépésről lépésre * A kártyalapok jelentéstartalma és azok összeolvasása * Eredeti Lenormand vetési módozatok bemutatása példagyakorlatok keretében * Jóstitkok és kultúrtörténeti érdekességek Mlle Lenormand korszakából * ŸAz oldal a szerzői jogok védelme alatt áll.

Parts/ Éva Ilona: LENORMAND36 CARTOMANCY TEXTBOOK * Part / Éva Ilona: LENORMAND36 KARTENLEGER-LERBUCH * Partie / Éva Ilona: MANUEL DE CARTOMANCIE LENORMAND (manuel - cartes oracle) * Parte / Éva Ilona: IL  LIBRO LENORMAND (libro di testo - carte oracolo) * Parte / Eva Ilona: EL LIBRO LENORMAND (libro de texto - Tarjetas de Oracle) * Часть / Eva Илона:  книга Ленорман (учебник - оракул карты) * Dio / Éva Ilona: KNJIGA LENORMAND (udžbenik - Oracle kartice) * Partea / Éva Ilona: CARTE MARE LENORMAND (manual - carduri Oracle) * パート/ EVAイロナ:名著ルノルマン(教科書 - オラクルカード)* 零件/ EVA伊洛娜:伟大的书LENORMAND(教科书 - 甲骨文卡)

KÖNYV * DVD

 Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 6900- (Tündérképzős tanítványoknak 4900-)  * Megrendelés: 06703145911 * Bővebb információ: www.lenormand.hu

 

* Lenormand

jóskártya tanfolyam

DVD-n 29.000- Ft

* Részletek

a DVD anyagából: 

www.youtube.com/playlist

Megrendelés: 06703145911

TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez!!! * 666 bölcsesség a Tarot kártyában - Bővebb info és betekintő: www.tarotakademia.hu * Megrendelés 06703145911

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
A KÁRTYAJÓSLÁS
     
KÖNYVRÉSZLET
     
PESTI SZIBILLA

Interjú Éva Ilonával

 

     
KÁRTYAJÓSLÁS
     
KÁRTYATANFOLYAM
     
LENORMAND VIDEÓK
     
Mlle LENORMAND ÍRÁS
     
LENORMAND MUSEUM

Kártyák 1845-től

KATTINTS IDE!

     
LENORMAND*GALERIA
     
JÓSLÁS A MŰVÉSZETBEN

KATTINTS IDE!

     
EZO*TANFOLYAMOK
     
LÁTOGATÓBAN

Lenormand emléktúra * Párizs 2012

KATTINTS IDE!

     
IZGALMAS KORSZAK
     
MŰVÉSZET*POLITIKA

Művészet és politika Lenormand kisasszony korában, XVIII-XIX. század

KATTINTS IDE!

     
SZERELEM, SZEX...

TÁRSKERESŐ, SZERELEM, SZEX és...

pajzán vidámság

     
* Jósolj magadnak!

Villámjóslat és Napi üzenet

a csodálatos Lenormand kártyával

 

Ha gyors választ szeretnél a kérdésedre vagy csupán egy rövid napi útbaigazítást, tanácsot vársz, használd bizalommal ezt a „jósvideót”.

Elsőként vegyél néhány mély lélegzetet, majd koncentrálj a Téged foglalkoztató témára, és fogalmazd meg pontosan a kérdésedet. Ezt követően indítsd el a gyorsan pergő kártyalapok videóját, majd kattints a „Stop” gombra. A megjelenő lapot a lenti „A kártyalapok jelentése” című leírás szerint értelmezd, elemezd.

* Ha nem vagy elégedett a válasszal, akkor tedd fel magadnak a következő kérdést:

1. – Mit tegyek, hogy az ügyem végkifejlete jobban alakuljon?

Indítsd el újra a „jósvideót”, majd érzésedre hallgatva állítsd meg, és értelmezd igen gondosan a megjelenő kártyalapot. E lapból megtudhatod, hogy mi hiányzott az ügyeddel kapcsolatos hozzáállásodból.

Majd még egy kérdést tegyél fel:

2. – Mit NE tegyek, hogy az ügyem végkifejlete megfelelőbb legyen a számomra?

Ez utóbbi kérdésed tulajdonképpen azt tisztázza, hogy mit csinálsz rosszul a felvetett témában.

Most ismét indítsd el, majd érzésednek megfelelően állítsd meg a „jósvideót”, és elemezd rendkívül figyelmesen a megjelenő kártyalapot.

Végezetül, a következő kérdést tedd fel magadnak:

3. – Ha betartom ez utóbbi két kártyalap üzenetét, akkor milyen végkifejlet várható az ügyemben?

Újra indítsd el a „jósvideót”, majd állítsd meg, és értelmezd a megjelenő kártyalapot.

Ha ezt a választ sem tartod megfelelőnek, akkor érdemes tanácsadásra bejelentkezni, és szakszerűen kielemezni a Téged foglalkoztató kérdést.

* A „Villám jóslat és napi üzenet” elnevezésű „jósvideó” kiválóan alkalmazható hétköznapi kérdések megválaszolására, valamint „napi üzenet” közvetítésére. Ezzel szemben nem alkalmas nagy horderejű ügyek elemzésére, kiértékelésére.

* www.evailona.hu www.lenormand.hu

 

 

A KÁRTYALAPOK JELENTÉSE

(részletek Éva Ilona Lenormand Kártyavető Tankönyv36 című könyvéből – minden jog fenntartva)

 

1.  LOVAG:  látogatás, hírek, tiszteletadás, utazás…

A kérdezett dolog már közeledik feléd, útban van, hamarosan megérkezik, beindulnak az események. E lap bizonyos esetekben udvariasságra, tiszteletadásra is felhívja a figyelmedet. Minden kérdéskörben jó jelnek tekinthető a Lovag lapja, különösen, ha udvarló is szerepel a kérdésedben. Légy mozgásban, indulj be, jó paripa módjára!

 

2.  LÓHERE:  szerencsés fordulat,  jó időszak…

Nem kell minden másodpercet kiszámolnod, nem kell taktikázni, a dolgok maguktól alakulnak, hiszen szerencse övezi a lépteidet. Állj pozitívan a kérdéses témához, tudd, hogy minden rendben lesz!

 

3.  HAJÓ: utazás, gőzerő, haladás…

Erőteljesen beindulnak az események, igen nagy erők mozognak, és még mások is segítik ez ügyben a haladásodat. S hogy mind jobban alakuljanak a dolgaid, vesd be Te is minden energiádat! Mozdulj, cselekedj teljes erőbedobással!

 

4. HÁZ: család, otthon, stabilitás…

Kellő kitartással felépül, létrejön, megvalósul vágyaid tárgya. Ne kapkodj, ne hamarkodj el semmit, lassan, nyugodtan, körültekintően állj hozzá a témát érintő dolgokhoz. Biztos alapokon nyugszik az elképzelésed, s a tervezeteidnek megfelelően halad minden. Ez ügyben ne csak magadra gondolj, hanem vedd figyelembe a családtagjaidat is, mert ők is részesei a kérdésed megoldásában.

 

5.  FA:  egészség, vitalitás, harmónia…

Előbb törődj magaddal, törődj az egészségeddel, emeld meg a tekintélyedet, az önbizalmadat és a méltóságodat. Maradj a helyeden és fordítsd a figyelmedet a magasba. Felfelé törekvés, kiteljesedés, magabiztosság, bő termés a válasz a kérdésedre.

 

6.  FELHŐK:  félhomály, ködös időszak, vita…

Még nem lehet tisztán látni, még zavaros a kép, ám ne add fel! Várj, hiszen minden vihar után kisüt a Nap. Ha valami feszít legbelül, engedd szabadjára az indulataidat, s ha cselekedned kell, azt tedd meg viharos gyorsasággal.

 

7.  KÍGYÓ: árulás, bűvölet, szexualitás…

Vágy, testi vágyak mutatkoznak… s ha e válasz nem illik a kérdésedhez, akkor tudd, hogy árulás, hamisság vesz körbe a Téged foglalkoztató helyzetben, mert nem minden úgy van, ahogy látszik. Légy elbűvölő, simulékony, csavarj az ujjad köré mindenkit, ám, ha szükségét érzed, mutasd ki méregfogaidat.

 

8.  KOPORSÓ:  befejezés, veszteség, nyugvó pont…

Ez most a csend és a meditáció ideje, pihentetni kell a Téged foglalkoztató témát, kérdést, személyt, mintha nem létezne a számodra. Tudd, hogy a halál az újjászületéshez vezető vég.

 

9.  VIRÁGCSOKOR:  boldogság, ajándék, kedvesség, művészet…

Kifejezetten, kellemes, békés időszak, jutalom, ajándék vár reád. A jelen pillanat megannyi szépséggel kecsegtet, így hát egy rövid időre érdemes félretenni hosszú távú terveidet. Légy figyelmes, fejezd ki elismerésedet, mutass hálát az arra érdemeseknek!

 

10.  KASZA:  veszély, terhelés, szakítás…

Tedd félre a megszokást, légy óvatos és körültekintő. A túlterheltség soha nem vezet jóra, mert a nagy erőfeszítés kiszívja az energiádat. Most az a legmegfelelőbb, ha drasztikusan befejezel mindent, leteszed a lantot vagy esetleg a fegyvert. 

 

11.  VESSZŐ: vita, konfliktus, büntetés, vesszőfutás…

Itt az ideje a nagytakarításnak, ideje mindent kiseperni, akár az elmédből, akár a testedből, akár a környezetedből. Ha vitás ügybe keveredsz, lépésről lépésre tisztázz le mindent, még ha ostorcsapásokat is kell szenvedned. Lehet, hogy az ostort neked is kézbe kell venni.

 

12.  MADARAK: ötlet, kommunikáció, fecsegés, csapongás…

Szárnyalj, repülj, mint a madár a kék égbolton! Lendülj mozgásba, sziporkázz, meg ne állj! Kezdeményezz párbeszédet, kommunikálj, beszélj, beszéld ki, ami a begyedben van! Most még ne számíts nagy feladatokra és megoldásokra, inkább próbálj meg apró csipp-csupp ügyekben kiteljesedni.

 

13. GYERMEK: fiatalság, ártatlanság, optimizmus…

A gyermek az ártatlanságot, az optimizmust és a fiatalságot jelképezi elsősorban. A Gyermek kártya hozzá el számodra az újjászületés, a megújhodás, és a játszi könnyedség élményét. A szeretet, a törődés vágya, a rajongás is kiolvasható a lapból, és természetesen gyermek születését is jelezheti, vagy annak vágyát. Egy bizonyos, új élmények várnak rád, új dolgok vannak megszületőben… valami megszületik benned.

 

14.  RÓKA: hamisság, tolvaj, csapda…

A kép nem tiszta, nem mindenki áll hozzád az elképzeléseidnek megfelelően. Az a legjobb, ha a véleményedet, az érzéseidet és a gondolataidat megtartod magadnak, és csendben tovább állsz. Mindezek mellett, vedd el azt is, ami nem Tiéd, s légy ravasz, mint a róka.

 

15.  MEDVE: erő, hatalom, önállóság…

Őrizd meg a territóriumodat minden áron, és hagyd feltörni a benned szunnyadó erőket, s ha szükséges mutasd meg oroszlánkörmeidet. Tudd, hogy az erő veled van, használd ki bátran, hiszen nem fog elfogyni, hanem mindig újra termelődik. Most nincs szükséged segítségre, ne szólj senkinek, mert önállóan, egyedül is megoldasz mindent.

 

16.  CSILLAGOK: siker, csillogás, spiritizmus, ihlet, remény…

A megérzéseidet követve siker vár rád, sztárként csilloghatsz, vágyaid fizikai valóságként mutatkoznak meg. Használd ki a tündöklés adta boldogságot, élvezd az örömteli időszakot. Spirituális tanok segítségével minden vágyadat be tudod teljesíteni, ezért indulj el a New Age útján!

 

17.  GÓLYA: anyaság, táplálás, mozgás, változás…

A kérdéses témához gondoskodóan, törődően állj hozzá. Alaposan járd körbe, tápláld, etesd, gyarapítsd! E hozzáállással boldogság vár reád. Bizonyosan eredményeket fogsz felmutatni, még többet is, mint amennyire gondolsz.

 

18. KUTYA: hűség, barátság, őszinteség,  alkalmazkodás…

Kedves, őszinte hozzáállással a tervezeteknek megfelelően alakulnak a dolgaid, sőt, még barátokra, követőkre is találsz. A szerénység és a hűség most mindennél többet ér, a jelszavad legyen az egyenlőség! Tudd, hogy nincs mitől félned, hiszen sosem vagy egyedül, mindig van, aki vigyáz rád.

 

19. TORONY: Hatalom, siker, életmű, elszigeteltség…

Bizonyos, hogy eredményt fogsz elérni, sőt csúcsélményben lesz részed, ám nem biztos, hogy örökké ez lesz majd a feladatod. Vigyázz, ne zárd be magad a siker elefántcsonttornyába, mert a túlzott felfelé törekvés magánnyal, egyedülléttel járhat, ezért figyelj az egyensúlyra. Érdemes a nagyobb kihívásokra koncentrálni, és félretenni az apróbb feladatokat, melyek jelenleg feleslegesen szórják szét az energiáidat.  

 

20. PARK: találkozások, kapcsolatok, társasági élet…

Lehetőségek, megfelelő partnerek megjelenése, kellemes társasági élet mutatkozik a kérdésed válaszában. Használd ki az ismerősök kínálta előnyöket, fogadd el a felajánlásokat, nyüzsögj, perdülj, fordulj a táncparketten, légy részese minden színes kavalkádnak.

 

21. HEGYEK: siker, védelem, akadály…

Lehet, hogy úgy érzed, hatalmas akadályok gördülnek eléd, ám tudd, lépésről lépésre le tudod győzni, megtudod mászni a legmeredekebb kőfalat is. Ez egy próbatétel, mely nem elveszejteni akar, hanem erősíteni. Az akadály nem feltétlenül ellenség, hanem egyfajta védő energia, mely távol tart egy lehetséges tragédiától, fájdalomtól.

 

22. ÚT: válaszút, lehetőségek, új ösvények…

Mindig vannak lehetőségek, utak, legfeljebb nem az és nem arra, amelyre korábban gondoltál. A legfontosabb, hogy ne állj meg, hanem haladj előre, legfeljebb egy másik ösvényt kell választanod. Minden út elvezet valahova, és minden vágyott dologhoz vezet egy út. Lehet, hogy eltévedsz, útvesztőbe kerülsz, ám ha mozogsz, keresed a lehetőségeket, előbb vagy utóbb célba érsz.

 

23. EGEREK: veszteség, szegénység, lopás…

Ez az út veszteséghez vezethet, jobban meg kellene rágni, fontolni a dolgokat. Ráadásul a környezet veszélyezteti az erőnlétedet, kiszipolyozhatnak. Ezért most minden kezed ügyébe kerülő lehetőségbe kóstolj bele, próbáld ki, s ha nem ízlik, állj tovább azonnal.  Gondolatod, cselekedeted legyen gyors, cikázz, sziporkázz, hogy senki se érhessen a nyomodba.

 

24. SZÍV: szerelem, boldogság, érzelem…

A Szív a beteljesülés lapja, mely szeretetet, szerelmet és szenvedélyt is ígér. Elmerülhetsz a vágyak és az érzelmekben üdítő tengerében, átélve a színtiszta boldogságot. Ha a kérdéses témához szívvel-lélekkel állsz hozzá, megéled a valós érzelmeidet, örömben és örvendezésben lesz részed.

 

25.  GYŰRŰ: házasság, párkapcsolat, egyesülés, kötés…

A Gyűrű, vagyis a kör, a teljességnek és a tökéletességnek a jelképe, valamint szimbolizálja a házasságot, az esküvőt, az együttélést és a szerelem teljes párkapcsolatot. Egyéb kérdésekben is eredményt jelez, valamint felhívja a figyelmed a társas kapcsolatokra is, vagyis partnerrel old meg a Téged foglalkoztató kérdést, ne egyedül keresd a megoldást.

 

26.  KÖNYV: tudás, tanítás, tanulás, bölcsesség…

Még várj, tudj meg minél többet a kérdéses témáról, személyről, eseményről. Járj utána alaposan, gyarapítsd a tudásodat, légy bölcs, megértő, s így majd nyitott könyv lesz minden a kezedben. Keresd a megoldást, mert aki keres, az talál is.

 

27. LEVÉL: üzenet, kommunikáció, hírek, dokumentum…

Kérdésedre a megoldás a kommunikációban, az üzenetközvetítésben rejlik. Előbb-utóbb eljut hozzád a megfelelő információ, hogy ügyedben haladás mutatkozzék. Ne tegyél túl nagy súlyt cselekedeteidbe, szavaidba, egyelőre maradj meg a helyzet könnyed kezelésénél.

 

28.  ÚR: kedves, partner, férfias ügy…

Ha szíved királyát várod, már itt van körülötted, hamarosan megjelenik. Párodat, partneredet helyezd mindenek fölé, legyen ő az első az életedben. Ám, ha férfi vagy, minden Téged foglalkoztató ügyben a megoldás az önmagadra találásban rejlik. Cselekedeteidet őszinte belső késztetéseid határozzák meg, s meglásd, ügyedet sikerre viszed.

 

29.  HÖLGY: kedves, partner, női ügyek…

Nőként mindent a szerint tégy, ami számodra a legkedvezőbb, s ne tekintsd önzőségnek, ha más véleménye most nem számíthat. Eljött az ideje annak, hogy harmóniában légy önmagaddal, valóban azt tedd, amit szeretnél. Ha férfi vagy, a megoldás kulcsa a nő kezében van, vagyis hallgass a kedvesedre, legyen most ő a legfontosabb, az első. Ha éppen várod szíved hölgyét, hamarosan magad mellett tudhatod, s gondolkozz el azon, vajon mivel is kedveskednél neki.

 

30.  LILIOM: tisztesség, erkölcs, jutalom…

Kérdésedben támogatásra lelsz, lesz pártfogód, segítőd, lelki társad. Tisztesség, rend, átlátható egészséges élet mutatkozik körülötted. Bármilyen ügyben is jársz el, azt tedd az erkölcsi értékrendeknek megfelelően, s meglásd, jutalomban lesz részed.

 

31.  NAP: boldogság, vitalitás, fény és világosság…

Sikeres időszakot tudhatsz a magadénak, felragyog a Te Napod. Emelkedj mind magasabbra, céljaid legyenek méltóságteljesek, tekints felülről a feladatokra, s meglásd, mindenre fény derül, minden megoldás a kezedben lesz. Tudd, hogy a felhők felett mindig fényesen ragyog a Nap, ezért emelkedj mind magasabbra. Aranyozd be mind a saját, mind mások életét, és sugározz!

 

32.  HOLD: érzelem, intuíció, spiritizmus, varázslat, művészet…

Még nem tisztult ki a kép, még nem mutatkozik eredmény. Gyújtsd meg egy gyertyát, figyelj befelé, és hallgass a megérzéseidre, mert a válasz benned rejlik. Ügyed megoldása nem a számításokban rejlik, hanem a nem látható világban és a varázslatban.

 

33.  KULCS: lehetőség, új korszak, megoldás…

Mindennek van nyitja, melynek kulcsa immár a Te kezedbe került. Tárt kapuk és ajtók várnak reád, ezért haladj bizalommal, még ha idegen földön is kell járnod. Elsősorban az új megoldások kapnak égi támogatást, ezért légy szemfüles, vedd észre az eddig még sosem próbált felkínálkozó lehetőségeket.

 

34.  HAL: gazdaság, bőség, anyagi értékek…

Eredményes időszakhoz érkeztél, s átveheted a méltó jutalmadat. Lubickolj a bőség, a jóllét és a siker óceánjában! Tán, még az aranyhalat is kifogod… Ügyedben járj el méltóságteljesen, nagyvonalúan, bőkezűen, hogy a várt eredmény mihamarabb a kezedben legyen.

 

35.  HORGONY: stabilitás, biztonság, karrier, remény…

Ha vasakarattal kitartasz elképzeléseid mellett, a sors hosszú távú jutalomban részesít. Most kiváló időszak mutatkozik karrierépítésre és a biztonság megalapozására. Gondolkozz a tartós időt álló dolgokban, helyzetekben és a méltó, erőt próbáló feladatokban.

 

36.  KERESZT: sorsszerűség, újjászületés vagy végzet, karma…

Minden figyelmed az adott kérdésen legyen, mert ha megfelelően koncentrálsz, pozitívan teljesíted be a feladatodat, s ezzel, akár múltbéli események negatív lenyomatait is eltörölheted. Az égiek melletted vannak, támogatnak, figyelemmel kísérik lépteidet, áldást küldenek cselekedeteidre. Ha túl nehéz a kereszted, szólítsd meg az isteneket, s meglásd, a segítségedre sietnek.

 

www.evailona.hu www.lenormand.hu 

Bejelentkezés személyes, telefonos, viberes, skype-os konzultációra /Éva Ilona: ++36703145911T

     
BONNE JOURNEE!

 Üdvözöllek Kedves Látogató!

Éva Ilona

Lenormand  történelmi szakreferens és spirituális tanácsadó, Lenormand kártyajós * Bejelentkezés személyes vagy telefonos konzultációra: ++36703145911

*   *   *

Napi idézet...

  Névnapi idézetek küldése...

Zenés képeslapküldés


Kattints ide a jelentéséhez!

MIT ÁLMODTÁL AZ ÉJJEL?  

*   *   *   *   *

Sorselemzés  Éva Ilonával 

"Szerelmesek, álmodozók, esti tűzbe nézők, ólomöntők, lucaszékcsinálók, időjárásra és álomra figyelmezők mindig lesznek a világon, amíg az emberi lélekből ki nem hervad a képzelet virága. Ne vessük meg a babonásokat. Ők azok, akik a mindennapi élet szürkeségét a maguk költészetével megszínezik."

Jósolj magadnak
LENORMAND KÁRTYÁBÓL
!

Ha kíváncsi vagy Mme Lenormand jóslatára,

KATTINTS IDE!

 

Jósolj magadnak
KÁVÉZACCBÓL! 

* Tegyél fel magadban egy kérdést, koncentrálj rá.
* Idd ki a bögréből a kávédat, és meglátod a jövődet! 

KATTINTS IDE,
ha megszeretnéd tudni,hogyan alakul a jövőd
a feltett kerdésben.

Jósolj magadnak
A TENYEREDBŐL!

KATTINTS IDE
és máris bepillantást nyerhetsz tenyered titkaiba!

Jósolj magadnak
KAVICSBÓL
!

KATTINTS IDE,
hogy megtudd, mit üzennek a kövek, a kavicsok!

 Jósolj magadnak
A CSILLAGOKBÓL! 

KATTINTS IDE,
ha megszeretnéd tudni, mit kell tenned?

A nap
TALIZMÁNJA

KATTINTS IDE
napi talizmánodért!

A varázsgömb
TITKA

KATTINTS IDE,
ha megakarod ismerni a varázsgömb titkát!

 

 Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 6900- (Tündérképzős tanítványoknak 4900-) * Bővebb információ: //lenormand.gportal.hu

 

* Lenormand

jóskártya tanfolyam

DVD-n 29.000- Ft

* Részletek

a DVD anyagából: 

www.youtube.com/playlist

TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez!!! * 666 bölcsesség a Tarot kártyában - Bővebb info: //tarotakademia.gportal.hu

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében * Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu

     
STATISZTIKA
Indulás: 2012-06-11
     
G-MAIL BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
LINKAJÁNLÓ
     

ÉVA ILONA * PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁS * JÖVENDÖLÉS, MÚLTIDÉZÉS, KÁRTYAVETÉS MESTERI SZINTEN * BACH VIRÁGTERÁPIA * 3000 Ft/10 perc * Konzultáció telefonon, személyesen, skypeon, viberen, bejelentkezés: 06 70 314 5911 * Fizetés utólag csekken vagy bankszámlára. Személyes konzultációra bejelentkezés: 06 70 314 5911 * Szerelmi oldás és kötés, átoklevétel, egészségvarázslás. Alternatív és népi gyógymódok, fétis orvoslás, parapszichológia * www.facebook.hu/evailona1

TÜNDÉRKÉPZŐ EZOTERIKUS SZABADEGYETEM * * * CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM, intenzív 29.000 Ft * TAROT TANFOLYAM, intenzív 35.000 Ft *** TAROT MESTERKÉPZŐ...

 

A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!    *****    Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot    *****    <<< szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték >>>    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    ÉS MI LESZ AZ ÁR, AMELYET MEG KELL FIZETNI MÁGIÁÉRT? MIRE LEHET KÉPES EGY DRUIDA, KI HOSSZÚ ÁLOMBÓL ÉBRED?