LENORMAND KÁRTYAJÓSLÁS

Részletek a Lenormand36 Kártyavető Tankönyvből * Kártyavető tankönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * Teljes kártyajós tanfolyam leírása lépésről lépésre * A kártyalapok jelentéstartalma és azok összeolvasása * Eredeti Lenormand vetési módozatok bemutatása példagyakorlatok keretében * Jóstitkok és kultúrtörténeti érdekességek Mlle Lenormand korszakából * ŸAz oldal a szerzői jogok védelme alatt áll.

Parts/ Éva Ilona: LENORMAND36 CARTOMANCY TEXTBOOK * Part / Éva Ilona: LENORMAND36 KARTENLEGER-LERBUCH * Partie / Éva Ilona: MANUEL DE CARTOMANCIE LENORMAND (manuel - cartes oracle) * Parte / Éva Ilona: IL  LIBRO LENORMAND (libro di testo - carte oracolo) * Parte / Eva Ilona: EL LIBRO LENORMAND (libro de texto - Tarjetas de Oracle) * Часть / Eva Илона:  книга Ленорман (учебник - оракул карты) * Dio / Éva Ilona: KNJIGA LENORMAND (udžbenik - Oracle kartice) * Partea / Éva Ilona: CARTE MARE LENORMAND (manual - carduri Oracle) * パート/ EVAイロナ:名著ルノルマン(教科書 - オラクルカード)* 零件/ EVA伊洛娜:伟大的书LENORMAND(教科书 - 甲骨文卡)

KÖNYV és ONLINE tan

 Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * NYOMTATOTT A/4 méret, 200 oldal, 8900- * E-KÖNYV, PDF FORMÁTUM 3900- * Megrendelés: 06703145911 * Bővebb információ: www.lenormand.hu

 

* Lenormand

jóskártya tanfolyam

online 29.000- Ft

Megrendelés:

+36703145911

GILDED LENORMAND - Ciró Marcehetti csodálatos Lenormand kártyái - Magán tanítás - Bővebb info: lenormand.hu

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
A KÁRTYAJÓSLÁS
     
KÖNYVRÉSZLET
     
MINI KURZUS

Lenormand mini tanfolyam itt és most videón:

 

Lapok jelentése 1-12

Lapok jelentése 13-24

Lapok jelentése 25-36

Döntés meghatározás

     
SORSELEMZÉS
     
KÁRTYATANFOLYAM
     
Mlle LENORMAND ÍRÁS
     
LENORMAND MUSEUM

Kártyák 1845-től

KATTINTS IDE!

     
LENORMAND*GALERIA
     
JÓSLÁS A MŰVÉSZETBEN

KATTINTS IDE!

     
EZO*TANFOLYAMOK
     
LÁTOGATÓBAN

Lenormand emléktúra * Párizs 2012

KATTINTS IDE!

     
IZGALMAS KORSZAK
     
MŰVÉSZET*POLITIKA

Művészet és politika Lenormand kisasszony korában, XVIII-XIX. század

KATTINTS IDE!

     
SZERELEM, SZEX...

TÁRSKERESŐ, SZERELEM, SZEX és...

pajzán vidámság

     
* Lapok jelentése 25-36

 A Lenormand kártyák jelentése 25-36

Éva Ilona: Lenormand36 Kártyavető Tankönyv /részlet

25.  Gyűrű

         házasság, párkapcsolat, egyesülés, kötés

 

 Általános jelentés

A Gyűrű, a kör a teljességnek és a tökéletességnek a jelképe. Mikor vagyunk teljesek, tökéletesek? Ha megtaláljuk a párunkat. A Gyűrű szimbolizálja a házasságot, az esküvőt, az együtt élést és a szerelemteljes párkapcsolatot. E kártya jelentéstartalma igen magas szintű szakralitást képvisel, hiszen a házasság a szentségeink egyike.

Ha párkapcsolati kérdésnél e kártya pozitív hangulatú lapok között jelenik meg, akkor bizonyosak lehetünk abban, hogy a Kérdező hamarosan férjhez megy, illetve megnősül, a jelenlegi kedvese komoly szándékkal közeledik felé. A Gyűrű házassággal kapcsolatos jelentését erősíti a Szív, a Virágcsokor, a Ház, a Fa és a Gyermek.

Munkaügyi, pénzügyi kérdéseknél eredményt jelez, hiszen a Gyűrű aranyból, nemesfémből van. Jelenthet munkahelyi előléptetést, fizetés emelést is. Egyes olvasatokban ez a kártya mutatja a hosszú távú szerződést, a köteléket, a kötelességet.

Negatív lapokkal körbevéve erőszakos kötést jelképez. Ha a Kasza van mellette mindenféleképpen a kapcsolat, a házasság illetve a szerződés felbontásáról beszélhetünk.

Mit tegyek?

Mutass fel eredményeket! Mutass kötődést a kérdezett személy illetve munka irányába! Kötelezd el magad! Fogd szorosabbra a gyeplőt! Szerelmi kérdéseknél hívjuk fel a Kérdező figyelmét arra, hogy ideje megpecsételnie a kapcsolatát, lépjen házasságra, menjen férjhez, nősüljön meg! Ajándékozd meg egy gyűrűvel!

Személyiség jegyek

A kérdezett személy hisz a párkapcsolatok erejében, és a házasság szentségében. Úgy tartja, hogy az egységben az erő. Nem szeret egyedül lenni, ezért az élet minden területén megkeresi  a megfelelő partnereit, mind a munkáját, mind a hobbiját illetően. Hajlamos a társfüggésre.

Mit érez?

Úgy érzi, hogy Ti összetartoztok, Ti egyek vagytok. Legszívesebben veled élné le az életét. Szeretne veled minél több közös élményben részesülni. Szeretné megpecsételni a kapcsolatotokat.

Döntés

Természetes Igen-t jelent.  

Idő

A mi hagyományos európai kultúránkban a legtöbb házasságkötés ősszel van, mivel akkor lehet a bő termés betakarítások után nagy, gazdag menyegzőket tartani. Ősszel már van finom új bor, pálinka, búza és sok-sok gyümölcs.

Egészség

Negatív lapokkal körülvéve keringési problémákra utal e lapunk. Ez lehet az érrendszerben, vagy a nyirokrendszerben. Jelezhet még ásvány és nyomelem hiányt a szervezetben.

Diszharmónia

Kötés, függés, társfüggés. Bizonyos olvasatokban, negatív lapokkal körülvéve megjelenhet az erőszakos szerelmi kötés is.

 

(megjegyzés: a könyvben minden kártyalap elemzése hasonló kidolgozású mint e fenti Gyűrű lapnál.)

*   *   *   *   *

   26.  Könyv: tudás, tanítás, tanulás, bölcsesség

Lenormand kártyajós tanfolyam 27. Levél: üzenet, kommunikáció, hírek, dokumentum

   28.  Úr: férfi Kérdező vagy a Kedves

   29.  Hölgy: női Kérdező vagy a Kedves

   30.  Liliom: tisztesség, erkölcs, jutalom

   31.  Nap: boldogság, vitalitás, fény és világosság

    32.  Hold: érzelem, intuíció, spiritizmus, varázslat, művészet

   33.  Kulcs: lehetőség, új korszak, megoldás

   34.  Hal: gazdaság, bőség, anyagi értékek

   35.  Horgony: stabilitás, biztonság, karrier

   36.  Kereszt: sorsszerűség, újjászületés vagy végzet, karma

*   *   *   *   *

 

Egy picit bővebben a lapok jelentése:

 

25.  GYŰRŰ: házasság, párkapcsolat, egyesülés, kötés…

A Gyűrű, vagyis a kör, a teljességnek és a tökéletességnek a jelképe, valamint szimbolizálja a házasságot, az esküvőt, az együttélést és a szerelem teljes párkapcsolatot. Egyéb kérdésekben is eredményt jelez, valamint felhívja a figyelmed a társas kapcsolatokra is, vagyis partnerrel old meg a Téged foglalkoztató kérdést, ne egyedül keresd a megoldást.

 

26.  KÖNYV: tudás, tanítás, tanulás, bölcsesség…

Még várj, tudj meg minél többet a kérdéses témáról, személyről, eseményről. Járj utána alaposan, gyarapítsd a tudásodat, légy bölcs, megértő, s így majd nyitott könyv lesz minden a kezedben. Keresd a megoldást, mert aki keres, az talál is.

 

27. LEVÉL: üzenet, kommunikáció, hírek, dokumentum…

Kérdésedre a megoldás a kommunikációban, az üzenetközvetítésben rejlik. Előbb-utóbb eljut hozzád a megfelelő információ, hogy ügyedben haladás mutatkozzék. Ne tegyél túl nagy súlyt cselekedeteidbe, szavaidba, egyelőre maradj meg a helyzet könnyed kezelésénél.

 

28.  ÚR: kedves, partner, férfias ügy…

Ha szíved királyát várod, már itt van körülötted, hamarosan megjelenik. Párodat, partneredet helyezd mindenek fölé, legyen ő az első az életedben. Ám, ha férfi vagy, minden Téged foglalkoztató ügyben a megoldás az önmagadra találásban rejlik. Cselekedeteidet őszinte belső késztetéseid határozzák meg, s meglásd, ügyedet sikerre viszed.

 

29.  HÖLGY: kedves, partner, női ügyek…

Nőként mindent a szerint tégy, ami számodra a legkedvezőbb, s ne tekintsd önzőségnek, ha más véleménye most nem számíthat. Eljött az ideje annak, hogy harmóniában légy önmagaddal, valóban azt tedd, amit szeretnél. Ha férfi vagy, a megoldás kulcsa a nő kezében van, vagyis hallgass a kedvesedre, legyen most ő a legfontosabb, az első. Ha éppen várod szíved hölgyét, hamarosan magad mellett tudhatod, s gondolkozz el azon, vajon mivel is kedveskednél neki.

 

30.  LILIOM: tisztesség, erkölcs, jutalom…

Kérdésedben támogatásra lelsz, lesz pártfogód, segítőd, lelki társad. Tisztesség, rend, átlátható egészséges élet mutatkozik körülötted. Bármilyen ügyben is jársz el, azt tedd az erkölcsi értékrendeknek megfelelően, s meglásd, jutalomban lesz részed.

 

31.  NAP: boldogság, vitalitás, fény és világosság…

Sikeres időszakot tudhatsz a magadénak, felragyog a Te Napod. Emelkedj mind magasabbra, céljaid legyenek méltóságteljesek, tekints felülről a feladatokra, s meglásd, mindenre fény derül, minden megoldás a kezedben lesz. Tudd, hogy a felhők felett mindig fényesen ragyog a Nap, ezért emelkedj mind magasabbra. Aranyozd be mind a saját, mind mások életét, és sugározz!

 

32.  HOLD: érzelem, intuíció, spiritizmus, varázslat, művészet…

Még nem tisztult ki a kép, még nem mutatkozik eredmény. Gyújtsd meg egy gyertyát, figyelj befelé, és hallgass a megérzéseidre, mert a válasz benned rejlik. Ügyed megoldása nem a számításokban rejlik, hanem a nem látható világban és a varázslatban.

 

33.  KULCS: lehetőség, új korszak, megoldás…

Mindennek van nyitja, melynek kulcsa immár a Te kezedbe került. Tárt kapuk és ajtók várnak reád, ezért haladj bizalommal, még ha idegen földön is kell járnod. Elsősorban az új megoldások kapnak égi támogatást, ezért légy szemfüles, vedd észre az eddig még sosem próbált felkínálkozó lehetőségeket.

 

34.  HAL: gazdaság, bőség, anyagi értékek…

Eredményes időszakhoz érkeztél, s átveheted a méltó jutalmadat. Lubickolj a bőség, a jóllét és a siker óceánjában! Tán, még az aranyhalat is kifogod… Ügyedben járj el méltóságteljesen, nagyvonalúan, bőkezűen, hogy a várt eredmény mihamarabb a kezedben legyen.

 

35.  HORGONY: stabilitás, biztonság, karrier, remény…

Ha vasakarattal kitartasz elképzeléseid mellett, a sors hosszú távú jutalomban részesít. Most kiváló időszak mutatkozik karrierépítésre és a biztonság megalapozására. Gondolkozz a tartós időt álló dolgokban, helyzetekben és a méltó, erőt próbáló feladatokban.

 

36.  KERESZT: sorsszerűség, újjászületés vagy végzet, karma…

Minden figyelmed az adott kérdésen legyen, mert ha megfelelően koncentrálsz, pozitívan teljesíted be a feladatodat, s ezzel, akár múltbéli események negatív lenyomatait is eltörölheted. Az égiek melletted vannak, támogatnak, figyelemmel kísérik lépteidet, áldást küldenek cselekedeteidre. Ha túl nehéz a kereszted, szólítsd meg az isteneket, s meglásd, a segítségedre sietnek.

*   *   *   *   *

 

 

Part/ Éva Ilona: THE  BOOK  LENORMAND (textbook - telling cards) * Part / Éva Ilona: DAS BUCH LENORMAND (Lehrbuch - Orakel-Karten) * Partie / Éva Ilona: LE LIVRE LENORMAND (manuel - cartes oracle) * Parte / Éva Ilona: IL  LIBRO LENORMAND (libro di testo - carte oracolo) * Parte / Eva Ilona: EL LIBRO LENORMAND (libro de texto - Tarjetas de Oracle) * Часть / Eva Илона:  книга Ленорман (учебник - оракул карты) * Dio / Éva Ilona: KNJIGA LENORMAND (udžbenik - Oracle kartice) * Partea / Éva Ilona: CARTE MARE LENORMAND (manual - carduri Oracle) * パート/ EVAイロナ:名著ルノルマン(教科書 - オラクルカード)* 零件/ EVA伊洛娜:伟大的书LENORMAND(教科书 - 甲骨文卡)

*   *   *   *   *

LENORMAND KÁRTYAJÓS TANFOLYAMOK személyesen és on-line

 EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

 Lenormand kártyák a Facebook-on

  

  kulcsszavak: anne-marie lenormand * anne-marie adelaide lenormand * lenormand kisasszony * mlle lenormand * lenormand cards * lenormand cards * lenormand kártyajóslás * lenormand kártyajóslás * lenormand kártyajóslás *lenormand school * lenormand schule * lenormand tanfolyam * lenormand tanfolyam * lenormand tanfolyam * lenormand tanfolyam * lenormand tanfolyam  * lenormand kártya tanfolyam * lenormand kártya tanfolyam * lenormand kártya tanfolyam * lenormand kártya tanfolyam * lenormand kártya tanfolyam * lenormand jóskártya tanfolyam * lenormand jóskártya tanfolyam * lenormand jóskártya tanfolyam * lenormand jóskártya tanfolyam * lenormand jóskártya tanfolyam

     
BONNE JOURNEE!

 Üdvözöllek Kedves Látogató!

Éva Ilona

Lenormand  történelmi szakreferens és spirituális tanácsadó, Lenormand kártyajós * Bejelentkezés személyes vagy telefonos konzultációra: ++36703145911

*   *   *

Napi idézet...

  Névnapi idézetek küldése...

Zenés képeslapküldés


Kattints ide a jelentéséhez!

MIT ÁLMODTÁL AZ ÉJJEL?  

*   *   *   *   *

Sorselemzés  Éva Ilonával 

"Szerelmesek, álmodozók, esti tűzbe nézők, ólomöntők, lucaszékcsinálók, időjárásra és álomra figyelmezők mindig lesznek a világon, amíg az emberi lélekből ki nem hervad a képzelet virága. Ne vessük meg a babonásokat. Ők azok, akik a mindennapi élet szürkeségét a maguk költészetével megszínezik."

Jósolj magadnak
LENORMAND KÁRTYÁBÓL
!

Ha kíváncsi vagy Mme Lenormand jóslatára,

KATTINTS IDE!

 

Jósolj magadnak
KÁVÉZACCBÓL! 

* Tegyél fel magadban egy kérdést, koncentrálj rá.
* Idd ki a bögréből a kávédat, és meglátod a jövődet! 

KATTINTS IDE,
ha megszeretnéd tudni,hogyan alakul a jövőd
a feltett kerdésben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * NYOMTATOTT A/4 méret, 200 oldal, 8900- * E-KÖNYV, PDF FORMÁTUM 3900- * Megrendelés: 06703145911 * Bővebb információ: www.lenormand.hu

 

* Lenormand

jóskártya tanfolyam

online 29.000- Ft

GILDED LENORMAND - Ciró Marcehetti csodálatos Lenormand kártyái - Magán tanítás - Bővebb info: lenormand.hu

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében * Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu

     
STATISZTIKA
Indulás: 2012-06-11
     
G-MAIL BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
LINKAJÁNLÓ
     

ÉVA ILONA * PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁS * JÖVENDÖLÉS, MÚLTIDÉZÉS, KÁRTYAVETÉS MESTERI SZINTEN * BACH VIRÁGTERÁPIA * 3500 Ft/10 perc * Konzultáció telefonon, személyesen, skypeon, viberen, bejelentkezés: +3670314 5911 *  

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM, online 29.000 Ft * TAROT TANFOLYAM, online 35.000 Ft

 

Ingyenes, magyar fejlesztésû online AI kalandkönyvek és szabadulószobák. Regisztrálj és játsz! Garantált szórakozás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168