LENORMAND KÁRTYAJÓSLÁS

Részletek a Lenormand36 Kártyavető Tankönyvből * Kártyavető tankönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * Teljes kártyajós tanfolyam leírása lépésről lépésre * A kártyalapok jelentéstartalma és azok összeolvasása * Eredeti Lenormand vetési módozatok bemutatása példagyakorlatok keretében * Jóstitkok és kultúrtörténeti érdekességek Mlle Lenormand korszakából * ŸAz oldal a szerzői jogok védelme alatt áll.

Parts/ Éva Ilona: LENORMAND36 CARTOMANCY TEXTBOOK * Part / Éva Ilona: LENORMAND36 KARTENLEGER-LERBUCH * Partie / Éva Ilona: MANUEL DE CARTOMANCIE LENORMAND (manuel - cartes oracle) * Parte / Éva Ilona: IL  LIBRO LENORMAND (libro di testo - carte oracolo) * Parte / Eva Ilona: EL LIBRO LENORMAND (libro de texto - Tarjetas de Oracle) * Часть / Eva Илона:  книга Ленорман (учебник - оракул карты) * Dio / Éva Ilona: KNJIGA LENORMAND (udžbenik - Oracle kartice) * Partea / Éva Ilona: CARTE MARE LENORMAND (manual - carduri Oracle) * パート/ EVAイロナ:名著ルノルマン(教科書 - オラクルカード)* 零件/ EVA伊洛娜:伟大的书LENORMAND(教科书 - 甲骨文卡)

KÖNYV és ONLINE tan

 Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * NYOMTATOTT A/4 méret, 200 oldal, 8900- * E-KÖNYV, PDF FORMÁTUM 3900- * Megrendelés: 06703145911 * Bővebb információ: www.lenormand.hu

 

* Lenormand

jóskártya tanfolyam

online 29.000- Ft

Megrendelés:

+36703145911

GILDED LENORMAND - Ciró Marcehetti csodálatos Lenormand kártyái - Magán tanítás - Bővebb info: lenormand.hu

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
A KÁRTYAJÓSLÁS
     
KÖNYVRÉSZLET
     
MINI KURZUS

Lenormand mini tanfolyam itt és most videón:

 

Lapok jelentése 1-12

Lapok jelentése 13-24

Lapok jelentése 25-36

Döntés meghatározás

     
SORSELEMZÉS
     
KÁRTYATANFOLYAM
     
Mlle LENORMAND ÍRÁS
     
LENORMAND MUSEUM

Kártyák 1845-től

KATTINTS IDE!

     
LENORMAND*GALERIA
     
JÓSLÁS A MŰVÉSZETBEN

KATTINTS IDE!

     
EZO*TANFOLYAMOK
     
LÁTOGATÓBAN

Lenormand emléktúra * Párizs 2012

KATTINTS IDE!

     
IZGALMAS KORSZAK
     
MŰVÉSZET*POLITIKA

Művészet és politika Lenormand kisasszony korában, XVIII-XIX. század

KATTINTS IDE!

     
SZERELEM, SZEX...

TÁRSKERESŐ, SZERELEM, SZEX és...

pajzán vidámság

     
* Lapok jelentése 13-24

 A Lenormand kártyák jelentése 13-24

Éva Ilona: Lenormand36 Kártyavető Tankönyv /részletek

 

 

13.  Gyermek

         fiatalság, ártatlanság, optimizmus

 

Személyi jelölő

Esősorban a gyermekünket jelképezi, de jelenthet fiatalabb rokont, testvért, unokatestvért is. Azt, hogy fiúról van szó, vagy leányról, azt a környező lapokból olvassuk ki. 

Általános jelentés

A gyermek az ártatlanságot, az optimizmust és a fiatalságot jelképezi elsősorban. A Gyermek kártya hozzá el számunkra az újjászületés, a megújhodás, és a játszi könnyedség élményét. A szeretet, a törődés vágya, a rajongás is kiolvasható a lapból. Gyermek születését is jelezheti, főleg ha a Gólya mellette áll. Van úgy, hogy fiatal hölgyeknél csupán a gyermek utáni vágyat mutatja.

A gyermek, a születés az első szentséget képviseli, gondoljunk csak a „gyermekáldás” kifejezésünkre. Ezáltal a Gyermek lap bizonyos kérdéskörökben igen nagy jelentőséggel bírhat.

Ám igaz lehet az előzőekben leírtak tökéletes ellentéte is, amikor arra asszociálunk, hogy a kérdéses téma, vagy ügy egyáltalán nem olyan fontos, mint amilyennek a Kérdező gondolja, mert csak játék az egész, gyerekjáték. 

Mit tegyek?

Nem kell mindent olyan komolyan venni, csak játék az egész! Játssz! A kérdéses témához több optimizmussal kéne hozzáállni. Családot kéne végre alapítani! Törődj többet, foglalkozz többet a kérdéses témával! Adj valamit magadból! Szüld meg, keltsd életre! Lehelj életet a kérdéses témába, indítsd útjára! Kezd el végre! 

Személyiség jegyek

Gyermeki naivitással megáldott személyről van szó, aki mindenhez optimista módon áll hozzá. Szereti, ha ő a társaság központja. Kedveli a kényelmet, a kényeztetést. Az önállóság nem jellemző rá, jobban érzi magát, ha mások gondoskodnak róla. Nagyon jól tud alkalmazkodni minden körülményhez. Könnyen tanul, könnyen nevelhető. 

Mit érez?

Szeretet és boldogság van a lelkében. Úgy érzi biztonságban van melletted. Legszívesebben állandóan veled lenne. Úgy érzi, hogy szerelmeteket gyermekáldással kéne megpecsételni. Úgy érzi, általad képes megújhodni, megfiatalodni. Újra fiatalnak érzi magát melletted. 

Döntés

Pozitív irányultságú, ráadásul szakrális elemeket hordozó lap, ezért Igen a válasz.

Idő

Ezt általában mindenki kitalálja: kilenc hónap. 

Egészség

E kérdésnél elsősorban a gyermekbetegségeket szoktuk említeni. Lehet gyermekkorból, születésből magmaradt probléma. Ám lehet, hogy a Kérdező csak a gyermekeitől kapott el valami enyhe nyavalyát.

 Diszharmónia

Hiszékenység, naivitás, önállótlanság, „gyerekesség”. Kicsinyesség.

(megjegyzés: A Lenormand könyvben minden kártyalap elemzése hasonló kidolgozású mint e fenti Gyermek lapja)

*   *   *   *   *

 

   14.  Róka: hamisság, tolvaj, csapda

   15.  Medve: erő, hatalom, önállóság

   16.  Csillagok: siker, csillogás, spiritizmus, ihlet

   17.  Gólya: anyaság, táplálás, mozgás, változás

   18. Kutya: hűség, barátság, őszinteség,  alkalmazkodás

   19.  Torony: Hatalom, siker, életmű, elszigeteltség

   20.  Park: találkozások, kapcsolatok, társasági élet

   21.  Hegyek: siker, védelem, akadály

   22.  Út: válaszút, lehetőségek

   23.  Egerek: veszteség, szegénység, lopás

   24.  Szív: szerelem, boldogság, érzelem

*   *   *   *   *

 

Egy picit bővebben a kártyalapokról:

 

13. GYERMEK: fiatalság, ártatlanság, optimizmus…

A gyermek az ártatlanságot, az optimizmust és a fiatalságot jelképezi elsősorban. A Gyermek kártya hozzá el számodra az újjászületés, a megújhodás, és a játszi könnyedség élményét. A szeretet, a törődés vágya, a rajongás is kiolvasható a lapból, és természetesen gyermek születését is jelezheti, vagy annak vágyát. Egy bizonyos, új élmények várnak rád, új dolgok vannak megszületőben… valami megszületik benned.

 

14.  RÓKA: hamisság, tolvaj, csapda…

A kép nem tiszta, nem mindenki áll hozzád az elképzeléseidnek megfelelően. Az a legjobb, ha a véleményedet, az érzéseidet és a gondolataidat megtartod magadnak, és csendben tovább állsz. Mindezek mellett, vedd el azt is, ami nem Tiéd, s légy ravasz, mint a róka.

 

15.  MEDVE: erő, hatalom, önállóság…

Őrizd meg a territóriumodat minden áron, és hagyd feltörni a benned szunnyadó erőket, s ha szükséges mutasd meg oroszlánkörmeidet. Tudd, hogy az erő veled van, használd ki bátran, hiszen nem fog elfogyni, hanem mindig újra termelődik. Most nincs szükséged segítségre, ne szólj senkinek, mert önállóan, egyedül is megoldasz mindent.

 

16.  CSILLAGOK: siker, csillogás, spiritizmus, ihlet, remény…

A megérzéseidet követve siker vár rád, sztárként csilloghatsz, vágyaid fizikai valóságként mutatkoznak meg. Használd ki a tündöklés adta boldogságot, élvezd az örömteli időszakot. Spirituális tanok segítségével minden vágyadat be tudod teljesíteni, ezért indulj el a New Age útján!

 

17.  GÓLYA: anyaság, táplálás, mozgás, változás…

A kérdéses témához gondoskodóan, törődően állj hozzá. Alaposan járd körbe, tápláld, etesd, gyarapítsd! E hozzáállással boldogság vár reád. Bizonyosan eredményeket fogsz felmutatni, még többet is, mint amennyire gondolsz.

 

18. KUTYA: hűség, barátság, őszinteség,  alkalmazkodás…

Kedves, őszinte hozzáállással a tervezeteknek megfelelően alakulnak a dolgaid, sőt, még barátokra, követőkre is találsz. A szerénység és a hűség most mindennél többet ér, a jelszavad legyen az egyenlőség! Tudd, hogy nincs mitől félned, hiszen sosem vagy egyedül, mindig van, aki vigyáz rád.

 

19. TORONY: Hatalom, siker, életmű, elszigeteltség…

Bizonyos, hogy eredményt fogsz elérni, sőt csúcsélményben lesz részed, ám nem biztos, hogy örökké ez lesz majd a feladatod. Vigyázz, ne zárd be magad a siker elefántcsonttornyába, mert a túlzott felfelé törekvés magánnyal, egyedülléttel járhat, ezért figyelj az egyensúlyra. Érdemes a nagyobb kihívásokra koncentrálni, és félretenni az apróbb feladatokat, melyek jelenleg feleslegesen szórják szét az energiáidat.  

 

20. PARK: találkozások, kapcsolatok, társasági élet…

Lehetőségek, megfelelő partnerek megjelenése, kellemes társasági élet mutatkozik a kérdésed válaszában. Használd ki az ismerősök kínálta előnyöket, fogadd el a felajánlásokat, nyüzsögj, perdülj, fordulj a táncparketten, légy részese minden színes kavalkádnak.

 

21. HEGYEK: siker, védelem, akadály…

Lehet, hogy úgy érzed, hatalmas akadályok gördülnek eléd, ám tudd, lépésről lépésre le tudod győzni, megtudod mászni a legmeredekebb kőfalat is. Ez egy próbatétel, mely nem elveszejteni akar, hanem erősíteni. Az akadály nem feltétlenül ellenség, hanem egyfajta védő energia, mely távol tart egy lehetséges tragédiától, fájdalomtól.

 

22. ÚT: válaszút, lehetőségek, új ösvények…

Mindig vannak lehetőségek, utak, legfeljebb nem az és nem arra, amelyre korábban gondoltál. A legfontosabb, hogy ne állj meg, hanem haladj előre, legfeljebb egy másik ösvényt kell választanod. Minden út elvezet valahova, és minden vágyott dologhoz vezet egy út. Lehet, hogy eltévedsz, útvesztőbe kerülsz, ám ha mozogsz, keresed a lehetőségeket, előbb vagy utóbb célba érsz.

 

23. EGEREK: veszteség, szegénység, lopás…

Ez az út veszteséghez vezethet, jobban meg kellene rágni, fontolni a dolgokat. Ráadásul a környezet veszélyezteti az erőnlétedet, kiszipolyozhatnak. Ezért most minden kezed ügyébe kerülő lehetőségbe kóstolj bele, próbáld ki, s ha nem ízlik, állj tovább azonnal.  Gondolatod, cselekedeted legyen gyors, cikázz, sziporkázz, hogy senki se érhessen a nyomodba.

 

24. SZÍV: szerelem, boldogság, érzelem…

A Szív a beteljesülés lapja, mely szeretetet, szerelmet és szenvedélyt is ígér. Elmerülhetsz a vágyak és az érzelmekben üdítő tengerében, átélve a színtiszta boldogságot. Ha a kérdéses témához szívvel-lélekkel állsz hozzá, megéled a valós érzelmeidet, örömben és örvendezésben lesz részed.

*   *   *   *   *

 

 

Part/ Éva Ilona: THE  BOOK  LENORMAND (textbook - telling cards) * Part / Éva Ilona: DAS BUCH LENORMAND (Lehrbuch - Orakel-Karten) * Partie / Éva Ilona: LE LIVRE LENORMAND (manuel - cartes oracle) * Parte / Éva Ilona: IL  LIBRO LENORMAND (libro di testo - carte oracolo) * Parte / Eva Ilona: EL LIBRO LENORMAND (libro de texto - Tarjetas de Oracle) * Часть / Eva Илона:  книга Ленорман (учебник - оракул карты) * Dio / Éva Ilona: KNJIGA LENORMAND (udžbenik - Oracle kartice) * Partea / Éva Ilona: CARTE MARE LENORMAND (manual - carduri Oracle) * パート/ EVAイロナ:名著ルノルマン(教科書 - オラクルカード)* 零件/ EVA伊洛娜:伟大的书LENORMAND(教科书 - 甲骨文卡)

*   *   *   *   *

LENORMAND KÁRTYAJÓS TANFOLYAMOK személyesen és on-line

 EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

 Lenormand kártyák a Facebook-on

  

  kulcsszavak: anne-marie lenormand * anne-marie adelaide lenormand * lenormand kisasszony * mlle lenormand * lenormand cards * lenormand cards * lenormand kártyajóslás * lenormand kártyajóslás * lenormand kártyajóslás *lenormand school * lenormand schule * lenormand tanfolyam * lenormand tanfolyam * lenormand tanfolyam * lenormand tanfolyam * lenormand tanfolyam  * lenormand kártya tanfolyam * lenormand kártya tanfolyam * lenormand kártya tanfolyam * lenormand kártya tanfolyam * lenormand kártya tanfolyam * lenormand jóskártya tanfolyam * lenormand jóskártya tanfolyam * lenormand jóskártya tanfolyam * lenormand jóskártya tanfolyam * lenormand jóskártya tanfolyam

     
BONNE JOURNEE!

 Üdvözöllek Kedves Látogató!

Éva Ilona

Lenormand  történelmi szakreferens és spirituális tanácsadó, Lenormand kártyajós * Bejelentkezés személyes vagy telefonos konzultációra: ++36703145911

*   *   *

Napi idézet...

  Névnapi idézetek küldése...

Zenés képeslapküldés


Kattints ide a jelentéséhez!

MIT ÁLMODTÁL AZ ÉJJEL?  

*   *   *   *   *

Sorselemzés  Éva Ilonával 

"Szerelmesek, álmodozók, esti tűzbe nézők, ólomöntők, lucaszékcsinálók, időjárásra és álomra figyelmezők mindig lesznek a világon, amíg az emberi lélekből ki nem hervad a képzelet virága. Ne vessük meg a babonásokat. Ők azok, akik a mindennapi élet szürkeségét a maguk költészetével megszínezik."

Jósolj magadnak
LENORMAND KÁRTYÁBÓL
!

Ha kíváncsi vagy Mme Lenormand jóslatára,

KATTINTS IDE!

 

Jósolj magadnak
KÁVÉZACCBÓL! 

* Tegyél fel magadban egy kérdést, koncentrálj rá.
* Idd ki a bögréből a kávédat, és meglátod a jövődet! 

KATTINTS IDE,
ha megszeretnéd tudni,hogyan alakul a jövőd
a feltett kerdésben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * NYOMTATOTT A/4 méret, 200 oldal, 8900- * E-KÖNYV, PDF FORMÁTUM 3900- * Megrendelés: 06703145911 * Bővebb információ: www.lenormand.hu

 

* Lenormand

jóskártya tanfolyam

online 29.000- Ft

GILDED LENORMAND - Ciró Marcehetti csodálatos Lenormand kártyái - Magán tanítás - Bővebb info: lenormand.hu

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében * Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu

     
STATISZTIKA
Indulás: 2012-06-11
     
G-MAIL BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
LINKAJÁNLÓ
     

ÉVA ILONA * PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁS * JÖVENDÖLÉS, MÚLTIDÉZÉS, KÁRTYAVETÉS MESTERI SZINTEN * BACH VIRÁGTERÁPIA * 3500 Ft/10 perc * Konzultáció telefonon, személyesen, skypeon, viberen, bejelentkezés: +3670314 5911 *  

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM, online 29.000 Ft * TAROT TANFOLYAM, online 35.000 Ft

 

Ingyenes, magyar fejlesztésû online AI kalandkönyvek és szabadulószobák. Regisztrálj és játsz! Garantált szórakozás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168