LENORMAND KÁRTYAJÓSLÁS

Részletek a Lenormand36 Kártyavető Tankönyvből * Kártyavető tankönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * Teljes kártyajós tanfolyam leírása lépésről lépésre * A kártyalapok jelentéstartalma és azok összeolvasása * Eredeti Lenormand vetési módozatok bemutatása példagyakorlatok keretében * Jóstitkok és kultúrtörténeti érdekességek Mlle Lenormand korszakából * ŸAz oldal a szerzői jogok védelme alatt áll.

Parts/ Éva Ilona: LENORMAND36 CARTOMANCY TEXTBOOK * Part / Éva Ilona: LENORMAND36 KARTENLEGER-LERBUCH * Partie / Éva Ilona: MANUEL DE CARTOMANCIE LENORMAND (manuel - cartes oracle) * Parte / Éva Ilona: IL  LIBRO LENORMAND (libro di testo - carte oracolo) * Parte / Eva Ilona: EL LIBRO LENORMAND (libro de texto - Tarjetas de Oracle) * Часть / Eva Илона:  книга Ленорман (учебник - оракул карты) * Dio / Éva Ilona: KNJIGA LENORMAND (udžbenik - Oracle kartice) * Partea / Éva Ilona: CARTE MARE LENORMAND (manual - carduri Oracle) * パート/ EVAイロナ:名著ルノルマン(教科書 - オラクルカード)* 零件/ EVA伊洛娜:伟大的书LENORMAND(教科书 - 甲骨文卡)

KÖNYV és ONLINE tan

 Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * NYOMTATOTT A/4 méret, 200 oldal, 8900- * E-KÖNYV, PDF FORMÁTUM 3900- * Megrendelés: 06703145911 * Bővebb információ: www.lenormand.hu

 

* Lenormand

jóskártya tanfolyam

online 29.000- Ft

Megrendelés:

+36703145911

GILDED LENORMAND - Ciró Marcehetti csodálatos Lenormand kártyái - Magán tanítás - Bővebb info: lenormand.hu

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
A KÁRTYAJÓSLÁS
     
KÖNYVRÉSZLET
     
MINI KURZUS

Lenormand mini tanfolyam itt és most videón:

 

Lapok jelentése 1-12

Lapok jelentése 13-24

Lapok jelentése 25-36

Döntés meghatározás

     
SORSELEMZÉS
     
KÁRTYATANFOLYAM
     
Mlle LENORMAND ÍRÁS
     
LENORMAND MUSEUM

Kártyák 1845-től

KATTINTS IDE!

     
LENORMAND*GALERIA
     
JÓSLÁS A MŰVÉSZETBEN

KATTINTS IDE!

     
EZO*TANFOLYAMOK
     
LÁTOGATÓBAN

Lenormand emléktúra * Párizs 2012

KATTINTS IDE!

     
IZGALMAS KORSZAK
     
MŰVÉSZET*POLITIKA

Művészet és politika Lenormand kisasszony korában, XVIII-XIX. század

KATTINTS IDE!

     
SZERELEM, SZEX...

TÁRSKERESŐ, SZERELEM, SZEX és...

pajzán vidámság

     
* Lapok jelentése 1-12

 A Lenormand kártyák jelentése 1-12

néhány szóval

Éva Ilona: Lenormand36 Kártyavető TanKönyv /részletek

    

1.  Lovag:  látogatás, hírek, tiszteletadás, utazás

 

Személyi jelölő

Állandó udvarlót, állandó szeretőt jelöljünk meg e lapnál. Olyan valakire gondoljunk, aki egyenlőre elérhetetlen, akivel beteljesülhetetlen a kapcsolat. E lap mint személyi jelölő, semmiféleképpen nem lehet futó kalandot, flörtöt kiváltó személy. A magyar zsargonban ismerjük a „csődör” kifejezést. Nos, lehet egy állandó szexuális alapú kapcsolat célszemélye is.

Általános jelentés

A kérdezett dolog már közeledik feléd, útban van. Látogatásra, hírekre, beszélgetésre és információ cserére is asszociálhatunk. A hírhez szóbeli kommunikáción keresztül juthatsz. E lap bizonyos esetekben udvariasságra, tiszteletadásra hívja fel a figyelmünket. Ezt jelképezi a Lovag üdvözlő mozdulata és a ló nyakának a meghajlása is. Mindenesetre bármilyen kérdéskörben jó jelnek is tekinthető a Lovag lapunk.

Amiről szó van, az rendkívüli fontossággal bír, hiszen az 1-es számú lapot raktuk ki. Ráadásul, amire rákérdeztél, az a szívügyed is egyben, vagy legalábbis komoly érzelmekkel állsz hozzá. Ezt a gondolatot a francia kártyás mezőben lévő szív kilences jelképezi.

A Lovag kártya jelenthet még rövid ideig tartó, rövid távú utazást, esetleg egy kis tanyasi turizmust, vagy egy kis kikapcsolódást a Lovas Színházban.

Mlle Lenormand első szerelmének állít emléket az oly kevés alakot tartalmazó kártyasorozatában, az 1-es számot viselő lapban, a Lovagban. A kártyasorozat elejére teszi azt a lovagot, aki időnként megjelenik a túlvilágról hatalmas táltos paripán, hogy egy-egy fontos üzenetet közvetítsen a számára. E lap hordozza a francia kártya Szív kilencesének a mondanivalóját is: szeretet, szerelem, egy magasabb szinten, más magasságokban. 

Mit tegyek?

Te tedd meg az első lépéseket, te közeledj először! Légy udvarias, tisztelettudó és kommunikatív! Hajts fejet! Járd körbe jobban a kérdéses témakört! Utazz el egy-két napra, vagy kapcsolódj ki! Tégy egy kirándulást a természetbe, akár egy lovas tanyára is ellátogathatnál! Mozdulj, sportolj!

Személyi tulajdonság

Az illető, akire rákérdeztél, rendkívül udvarias és tisztelettudó. Jó kommunikációs készséggel rendelkezik, jártas a friss információkban. Pozitív gondolkodású személy.  Szereti, kedveli az állatokat, a vidéki életet, az állatokat. Mindezek mellett élénken érdeklődik a sportok iránt, és valószínűleg ő maga is jeleskedik e témában.

Mit érez?

Olthatatlan szexuális vágy van benne. Szeretne minél közelebb kerülni hozzád, szeretne a közeledben lenni. Szeretne veled beszédbe elegyedni. Valami űzi, hajtja feléd.

Döntés

Pozitív, azaz Igen-t jelent.

Idő

Ennél a lapnál nem beszélhetünk konkrét időpontról, hogy három hónap múlva, vagy egy év múlva, hanem a következőket mondjuk: hamarosan célba érsz, vagy már folyamatban vannak a dolgok.

Egészség

Mivel pozitív irányultságú a lap, elvileg nem jelent betegséget, sőt kiváló egészséget mutat. Ám az Állapotfelmérés elnevezésű kirakásban, ha negatív lapok veszik körül, olyan problémakört jelöljünk meg, melyek lovaglás, illetve sport kapcsán fordulhatnak elő. Ekkor beszélhetünk a csontozat és/vagy a végtagok, illetve az izmok, a csípő esetleg az ízületek problémáiról.

Diszharmónia

Felületesség, állandó jövés-menés, dezinformáltság, locsogás, cirkuszi mutatvány. Természetesen nem sorolhatjuk fel az összes lehetőséget, hanem csak azt mondjuk, mely először jön az ajkainkra.

(megjegyzés: A Lenormand kártyavető tankönyvben minden lap elemzése hasonlóan van kidolgozva mint e fenti Lovag kártyánál.)

A Lovag és az erotica  a teljes cikk itt olvasható!

*   *   *   *   *

 

  2.  Lóhere:  szerencsés fordulat,  jó időszak

   3.  Hajó: utazás, gőzerő, haladás  

  4. Ház: család, otthon, stabilitás

    5.  Fa:  egészség, vitalitás, harmónia

   6.  Felhők:  félhomály, ködös időszak

   7.  Kígyó: árulás, bűvölet, szexualitás

    8.  Koporsó:  befejezés, veszteség, nyugvó pont  

   9.  Virágcsokor:  boldogság, ajándék, kedvesség, művészet

   10.  Kasza:  veszély, terhelés, szakítás

   11.  Vessző: vita, konfliktus, büntetés, vesszőfutás

 

   12.  Madarak: ötlet, kommunikáció, fecsegés, csapongás

*   *   *   *   *

 

Egy picit bővebben a lapok jelentése:

 

1.  LOVAG:  látogatás, hírek, tiszteletadás, utazás…

A kérdezett dolog már közeledik feléd, útban van, hamarosan megérkezik, beindulnak az események. E lap bizonyos esetekben udvariasságra, tiszteletadásra is felhívja a figyelmedet. Minden kérdéskörben jó jelnek tekinthető a Lovag lapja, különösen, ha udvarló is szerepel a kérdésedben. Légy mozgásban, indulj be, jó paripa módjára!

 

2.  LÓHERE:  szerencsés fordulat,  jó időszak…

Nem kell minden másodpercet kiszámolnod, nem kell taktikázni, a dolgok maguktól alakulnak, hiszen szerencse övezi a lépteidet. Állj pozitívan a kérdéses témához, tudd, hogy minden rendben lesz!

 

3.  HAJÓ: utazás, gőzerő, haladás…

Erőteljesen beindulnak az események, igen nagy erők mozognak, és még mások is segítik ez ügyben a haladásodat. S hogy mind jobban alakuljanak a dolgaid, vesd be Te is minden energiádat! Mozdulj, cselekedj teljes erőbedobással!

 

4. HÁZ: család, otthon, stabilitás…

Kellő kitartással felépül, létrejön, megvalósul vágyaid tárgya. Ne kapkodj, ne hamarkodj el semmit, lassan, nyugodtan, körültekintően állj hozzá a témát érintő dolgokhoz. Biztos alapokon nyugszik az elképzelésed, s a tervezeteidnek megfelelően halad minden. Ez ügyben ne csak magadra gondolj, hanem vedd figyelembe a családtagjaidat is, mert ők is részesei a kérdésed megoldásában.

 

5.  FA:  egészség, vitalitás, harmónia…

Előbb törődj magaddal, törődj az egészségeddel, emeld meg a tekintélyedet, az önbizalmadat és a méltóságodat. Maradj a helyeden és fordítsd a figyelmedet a magasba. Felfelé törekvés, kiteljesedés, magabiztosság, bő termés a válasz a kérdésedre.

 

6.  FELHŐK:  félhomály, ködös időszak, vita…

Még nem lehet tisztán látni, még zavaros a kép, ám ne add fel! Várj, hiszen minden vihar után kisüt a Nap. Ha valami feszít legbelül, engedd szabadjára az indulataidat, s ha cselekedned kell, azt tedd meg viharos gyorsasággal.

 

7.  KÍGYÓ: árulás, bűvölet, szexualitás…

Vágy, testi vágyak mutatkoznak… s ha e válasz nem illik a kérdésedhez, akkor tudd, hogy árulás, hamisság vesz körbe a Téged foglalkoztató helyzetben, mert nem minden úgy van, ahogy látszik. Légy elbűvölő, simulékony, csavarj az ujjad köré mindenkit, ám, ha szükségét érzed, mutasd ki méregfogaidat.

 

8.  KOPORSÓ:  befejezés, veszteség, nyugvó pont…

Ez most a csend és a meditáció ideje, pihentetni kell a Téged foglalkoztató témát, kérdést, személyt, mintha nem létezne a számodra. Tudd, hogy a halál az újjászületéshez vezető vég.

 

9.  VIRÁGCSOKOR:  boldogság, ajándék, kedvesség, művészet…

Kifejezetten, kellemes, békés időszak, jutalom, ajándék vár reád. A jelen pillanat megannyi szépséggel kecsegtet, így hát egy rövid időre érdemes félretenni hosszú távú terveidet. Légy figyelmes, fejezd ki elismerésedet, mutass hálát az arra érdemeseknek!

 

10.  KASZA:  veszély, terhelés, szakítás…

Tedd félre a megszokást, légy óvatos és körültekintő. A túlterheltség soha nem vezet jóra, mert a nagy erőfeszítés kiszívja az energiádat. Most az a legmegfelelőbb, ha drasztikusan befejezel mindent, leteszed a lantot vagy esetleg a fegyvert. 

 

11.  VESSZŐ: vita, konfliktus, büntetés, vesszőfutás…

Itt az ideje a nagytakarításnak, ideje mindent kiseperni, akár az elmédből, akár a testedből, akár a környezetedből. Ha vitás ügybe keveredsz, lépésről lépésre tisztázz le mindent, még ha ostorcsapásokat is kell szenvedned. Lehet, hogy az ostort neked is kézbe kell venni.

 

12.  MADARAK: ötlet, kommunikáció, fecsegés, csapongás…

Szárnyalj, repülj, mint a madár a kék égbolton! Lendülj mozgásba, sziporkázz, meg ne állj! Kezdeményezz párbeszédet, kommunikálj, beszélj, beszéld ki, ami a begyedben van! Most még ne számíts nagy feladatokra és megoldásokra, inkább próbálj meg apró csipp-csupp ügyekben kiteljesedni.

 

*   *   *   *   *

 

 

Part/ Éva Ilona: THE  BOOK  LENORMAND (textbook - telling cards) * Part / Éva Ilona: DAS BUCH LENORMAND (Lehrbuch - Orakel-Karten) * Partie / Éva Ilona: LE LIVRE LENORMAND (manuel - cartes oracle) * Parte / Éva Ilona: IL  LIBRO LENORMAND (libro di testo - carte oracolo) * Parte / Eva Ilona: EL LIBRO LENORMAND (libro de texto - Tarjetas de Oracle) * Часть / Eva Илона:  книга Ленорман (учебник - оракул карты) * Dio / Éva Ilona: KNJIGA LENORMAND (udžbenik - Oracle kartice) * Partea / Éva Ilona: CARTE MARE LENORMAND (manual - carduri Oracle) * パート/ EVAイロナ:名著ルノルマン(教科書 - オラクルカード)* 零件/ EVA伊洛娜:伟大的书LENORMAND(教科书 - 甲骨文卡) 

*   *   *   *   *

LENORMAND KÁRTYAJÓS TANFOLYAMOK személyesen és on-line

 EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

 Lenormand kártyák a Facebook-on

  

  kulcsszavak: anne-marie lenormand * anne-marie adelaide lenormand * lenormand kisasszony * mlle lenormand * lenormand cards * lenormand cards * lenormand kártyajóslás * lenormand kártyajóslás * lenormand kártyajóslás *lenormand school * lenormand schule * lenormand tanfolyam * lenormand tanfolyam * lenormand tanfolyam * lenormand tanfolyam * lenormand tanfolyam  * lenormand kártya tanfolyam * lenormand kártya tanfolyam * lenormand kártya tanfolyam * lenormand kártya tanfolyam * lenormand kártya tanfolyam * lenormand jóskártya tanfolyam * lenormand jóskártya tanfolyam * lenormand jóskártya tanfolyam * lenormand jóskártya tanfolyam * lenormand jóskártya tanfolyam

     
BONNE JOURNEE!

 Üdvözöllek Kedves Látogató!

Éva Ilona

Lenormand  történelmi szakreferens és spirituális tanácsadó, Lenormand kártyajós * Bejelentkezés személyes vagy telefonos konzultációra: ++36703145911

*   *   *

Napi idézet...

  Névnapi idézetek küldése...

Zenés képeslapküldés


Kattints ide a jelentéséhez!

MIT ÁLMODTÁL AZ ÉJJEL?  

*   *   *   *   *

Sorselemzés  Éva Ilonával 

"Szerelmesek, álmodozók, esti tűzbe nézők, ólomöntők, lucaszékcsinálók, időjárásra és álomra figyelmezők mindig lesznek a világon, amíg az emberi lélekből ki nem hervad a képzelet virága. Ne vessük meg a babonásokat. Ők azok, akik a mindennapi élet szürkeségét a maguk költészetével megszínezik."

Jósolj magadnak
LENORMAND KÁRTYÁBÓL
!

Ha kíváncsi vagy Mme Lenormand jóslatára,

KATTINTS IDE!

 

Jósolj magadnak
KÁVÉZACCBÓL! 

* Tegyél fel magadban egy kérdést, koncentrálj rá.
* Idd ki a bögréből a kávédat, és meglátod a jövődet! 

KATTINTS IDE,
ha megszeretnéd tudni,hogyan alakul a jövőd
a feltett kerdésben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * NYOMTATOTT A/4 méret, 200 oldal, 8900- * E-KÖNYV, PDF FORMÁTUM 3900- * Megrendelés: 06703145911 * Bővebb információ: www.lenormand.hu

 

* Lenormand

jóskártya tanfolyam

online 29.000- Ft

GILDED LENORMAND - Ciró Marcehetti csodálatos Lenormand kártyái - Magán tanítás - Bővebb info: lenormand.hu

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében * Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu

     
STATISZTIKA
Indulás: 2012-06-11
     
G-MAIL BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
LINKAJÁNLÓ
     

ÉVA ILONA * PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁS * JÖVENDÖLÉS, MÚLTIDÉZÉS, KÁRTYAVETÉS MESTERI SZINTEN * BACH VIRÁGTERÁPIA * 3500 Ft/10 perc * Konzultáció telefonon, személyesen, skypeon, viberen, bejelentkezés: +3670314 5911 *  

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM, online 29.000 Ft * TAROT TANFOLYAM, online 35.000 Ft

 

Ingyenes, magyar fejlesztésû online AI kalandkönyvek és szabadulószobák. Regisztrálj és játsz! Garantált szórakozás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168