LENORMAND KÁRTYAJÓSLÁS

Részletek a Lenormand36 Kártyavető Tankönyvből * Kártyavető tankönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * Teljes kártyajós tanfolyam leírása lépésről lépésre * A kártyalapok jelentéstartalma és azok összeolvasása * Eredeti Lenormand vetési módozatok bemutatása példagyakorlatok keretében * Jóstitkok és kultúrtörténeti érdekességek Mlle Lenormand korszakából * ŸAz oldal a szerzői jogok védelme alatt áll.

Parts/ Éva Ilona: LENORMAND36 CARTOMANCY TEXTBOOK * Part / Éva Ilona: LENORMAND36 KARTENLEGER-LERBUCH * Partie / Éva Ilona: MANUEL DE CARTOMANCIE LENORMAND (manuel - cartes oracle) * Parte / Éva Ilona: IL  LIBRO LENORMAND (libro di testo - carte oracolo) * Parte / Eva Ilona: EL LIBRO LENORMAND (libro de texto - Tarjetas de Oracle) * Часть / Eva Илона:  книга Ленорман (учебник - оракул карты) * Dio / Éva Ilona: KNJIGA LENORMAND (udžbenik - Oracle kartice) * Partea / Éva Ilona: CARTE MARE LENORMAND (manual - carduri Oracle) * パート/ EVAイロナ:名著ルノルマン(教科書 - オラクルカード)* 零件/ EVA伊洛娜:伟大的书LENORMAND(教科书 - 甲骨文卡)

KÖNYV és ONLINE tan

 Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * NYOMTATOTT A/4 méret, 200 oldal, 8900- * E-KÖNYV, PDF FORMÁTUM 3900- * Megrendelés: 06703145911 * Bővebb információ: www.lenormand.hu

 

* Lenormand

jóskártya tanfolyam

online 29.000- Ft

Megrendelés:

+36703145911

GILDED LENORMAND - Ciró Marcehetti csodálatos Lenormand kártyái - Magán tanítás - Bővebb info: lenormand.hu

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
A KÁRTYAJÓSLÁS
     
KÖNYVRÉSZLET
     
MINI KURZUS

Lenormand mini tanfolyam itt és most videón:

 

Lapok jelentése 1-12

Lapok jelentése 13-24

Lapok jelentése 25-36

Döntés meghatározás

     
SORSELEMZÉS
     
KÁRTYATANFOLYAM
     
Mlle LENORMAND ÍRÁS
     
LENORMAND MUSEUM

Kártyák 1845-től

KATTINTS IDE!

     
LENORMAND*GALERIA
     
JÓSLÁS A MŰVÉSZETBEN

KATTINTS IDE!

     
EZO*TANFOLYAMOK
     
LÁTOGATÓBAN

Lenormand emléktúra * Párizs 2012

KATTINTS IDE!

     
IZGALMAS KORSZAK
     
MŰVÉSZET*POLITIKA

Művészet és politika Lenormand kisasszony korában, XVIII-XIX. század

KATTINTS IDE!

     
SZERELEM, SZEX...

TÁRSKERESŐ, SZERELEM, SZEX és...

pajzán vidámság

     

  Mlle Lenormand élete 1772-1843

Részletek a Lenormand36 Kártyavető Tankönyvből

Part/ Éva Ilona: THE  BOOK  LENORMAND (textbook - telling cards) * Part / Éva Ilona: DAS BUCH LENORMAND (Lehrbuch - Orakel-Karten) * Partie / Éva Ilona: LE LIVRE LENORMAND (manuel - cartes oracle) * Parte / Éva Ilona: IL  LIBRO LENORMAND (libro di testo - carte oracolo) * Parte / Eva Ilona: EL LIBRO LENORMAND (libro de texto - Tarjetas de Oracle) * Часть / Eva Илона:  книга Ленорман (учебник - оракул карты) * Dio / Éva Ilona: KNJIGA LENORMAND (udžbenik - Oracle kartice) * Partea / Éva Ilona: CARTE MARE LENORMAND (manual - carduri Oracle) * パート/ EVAイロナ:名著ルノルマン(教科書 - オラクルカード)* 零件/ EVA伊洛娜:伟大的书LENORMAND(教科书 - 甲骨文卡)

 

"Milyen gazdag, színes korszakban élt Lenormand kisasszony?! Királyság, forradalom, kommün, császárság… Mozgalmas élete alatt a művészetek stílusa ugyanilyen változatosságot mutatott: rokoko, klasszicizmus, romantika… Amint nagyban, úgy kicsiben, mondja Hermész Triszmegisztosz törvénye, tehát eszerint a történelmi korszak megmutatja az egyént magát: kalandos időszak, kalandos élet. Érdekes, hogy a nagy mágus triász, Sain Germain, Casanova és Cagliostro pont ezen időszak alatt éltek és mindhárman bejáratosak voltak a királyi körökbe, éppen úgy, ahogy Lenormand kisasszony. És vajon Lenormand kisasszony mennyire játszott közre a politikai élet alakításában? Milyen energiák működtek akkor ott, Párizsban, hogy e különleges egyéniségek oda öszpontosították a figyelmüket és egyben az életüket? Nos, egy kis életrajzi áttekintés után mindez világossá válik majd a számunkra."

*   *   *   *   *

"Hétéves korában a helyi bencés leányiskola növendéke lesz, ahol szigorúság és rend uralkodik az „ora et labor” (ima és munka) szabályai szerint. Anne-Marie a szigorú szabályok közepette is megtartja a lelke szabadságát.

A dogmatikus és egyben vallásos nevelés ellenére szívesen szórakoztatja rendbéli társait „jósjátékaival”. Lefordítja nekik, mi van a felhők rajzolatában, hogyan lehet kiolvasni távoli kutyaugatásból egy kérdésre a választ, hogyan mond igent vagy nemet a virágok szirma. Később egy csomag kártyára is szert tesz, mellyel már egy igazi jósnőt is eltud „játszani”. Innentől kezdve kis barátnői szinte mindenben kikérik a kártyája tanácsát."

 

Lenormand kisasszony szülővárosa, Alencon

KATTINTS IDE!

    

"Barátságot köt a jövendöléssel és okkultizmussal foglalkozó Mrs. Gilbert-tel, aki támogatja őt saját szalonjának a megnyitásában, miután kiolvasta Lenormand kisasszony tenyeréből annak magas szintű spiritiszta képességeit. A kor vezető politikusai, hírességei mind felkeresik, hogy segítsen beletekinteni a sorsukba, a jövőjükbe a kártyavetés, a kávézacc, a tojás vagy a hamu olvasás és a tenyérelemzés által."

“Mikor az elfogatására kiküldött nemzetőrök lakásán meglepték s vezetőjük előmutatva az elfogató parancsot, gúnyosan szólt az előkelő látogatóktól körülvett jósnőhöz:

—  Úgy-e , erre a látogatásra nem volt felkészülve?

            Nyugodtan mutatott Lenormand az asztalra kirakott kártyákra:

—    Oh, ellenkezőleg! Hisz kártyáim előre bejelentették!”

A forradalmi terror pribékjei Carmes Petit Force női börtönébe viszik, ahol Josephine de Beauharnais lesz az egyik fogolytársa, akinek tábornok férjét néhány hónappal korábban már kivégezték. Az elkeseredett, elszegényedett Josephine-nek Lenormand kisasszony megjósolja, hogy több lesz, mint királynő…két év múlva újra férjhez megy, egy katonatiszthez, akire fényes jövő vár ... Az idő természetesen őt igazolja, mert Josephin később Napoleon felesége lesz."

      

*   *   *   *   *

"Szalonjában, kártyaasztalánál nemcsak a kor politikusai és vezetői jelennek meg, hanem művészek, irodalmárok és a társadalmi élet kiválóságai is, mint például Marat, Saint Just, Talma, a színész, Stael asszony, a nagy bölcselkedő, David, a festő, Tallien, Garat, és még sorolhatnám napestig. Még báró Eötvös József is meglátogatja, tanácsát kikérve. A mai időkben sokan úgy tartják, hogy Lenormand kisasszony értelmezései, tolmácsolásai nagyban befolyásolták a korabeli Nyugat-Európa történelmét."

"Lenormand kisasszony korábban 124 évet jósolt magának, ám ez csak 71 esztendő lett, mert a másvilágon lévő szerelme már nagy erővel hívja. Már korábban is előfordultak fájdalmai, de nem vett róluk tudomást. Most itt áll a nagy utazás  kapujában, érzi, hogy mennie kell, hívja őt a szerelem, a férfi, akinek a gyűrűje még mindig a kezén van. Miért is maradna? Akiket igazán szeretett, már mind a túloldalon vannak, és egyre több idegen van körülötte. Már nem élvezi úgy a nyüzsgést, mint hajdanán.

És valahogy felgyorsult minden és mindenki. Mintha mindenki beelőzné, ő meg egy helyben maradna egyre haloványabb fénnyel világítva. No, nem, köszöni szépen, ebből nem kér! Inkább legyen rövid életű üstökös, semmint a lassú elmúlást választó, csendesen hamvadó tűz. Egy hónapig még vár, gyengíti a testét, aztán átadja magát, pont úgy, mint amikor Holdanya segítségével bejárta a téridő rejtett zugait."

*   *   *   *   *

 

Part/ Éva Ilona: THE  BOOK  LENORMAND (textbook - telling cards) * Part / Éva Ilona: DAS BUCH LENORMAND (Lehrbuch - Orakel-Karten) * Partie / Éva Ilona: LE LIVRE LENORMAND (manuel - cartes oracle) * Parte / Éva Ilona: IL  LIBRO LENORMAND (libro di testo - carte oracolo) * Parte / Eva Ilona: EL LIBRO LENORMAND (libro de texto - Tarjetas de Oracle) * Часть / Eva Илона:  книга Ленорман (учебник - оракул карты) * Dio / Éva Ilona: KNJIGA LENORMAND (udžbenik - Oracle kartice) * Partea / Éva Ilona: CARTE MARE LENORMAND (manual - carduri Oracle) * パート/ EVAイロナ:名著ルノルマン(教科書 - オラクルカード)* 零件/ EVA伊洛娜:伟大的书LENORMAND(教科书 - 甲骨文卡)

*   *   *   *   *

LENORMAND KÁRTYAJÓS TANFOLYAMOK személyesen és on-line

 EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

 Lenormand kártyák a Facebook-on

     
BONNE JOURNEE!

 Üdvözöllek Kedves Látogató!

Éva Ilona

Lenormand  történelmi szakreferens és spirituális tanácsadó, Lenormand kártyajós * Bejelentkezés személyes vagy telefonos konzultációra: ++36703145911

*   *   *

Napi idézet...

  Névnapi idézetek küldése...

Zenés képeslapküldés


Kattints ide a jelentéséhez!

MIT ÁLMODTÁL AZ ÉJJEL?  

*   *   *   *   *

Sorselemzés  Éva Ilonával 

"Szerelmesek, álmodozók, esti tűzbe nézők, ólomöntők, lucaszékcsinálók, időjárásra és álomra figyelmezők mindig lesznek a világon, amíg az emberi lélekből ki nem hervad a képzelet virága. Ne vessük meg a babonásokat. Ők azok, akik a mindennapi élet szürkeségét a maguk költészetével megszínezik."

Jósolj magadnak
LENORMAND KÁRTYÁBÓL
!

Ha kíváncsi vagy Mme Lenormand jóslatára,

KATTINTS IDE!

 

Jósolj magadnak
KÁVÉZACCBÓL! 

* Tegyél fel magadban egy kérdést, koncentrálj rá.
* Idd ki a bögréből a kávédat, és meglátod a jövődet! 

KATTINTS IDE,
ha megszeretnéd tudni,hogyan alakul a jövőd
a feltett kerdésben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * NYOMTATOTT A/4 méret, 200 oldal, 8900- * E-KÖNYV, PDF FORMÁTUM 3900- * Megrendelés: 06703145911 * Bővebb információ: www.lenormand.hu

 

* Lenormand

jóskártya tanfolyam

online 29.000- Ft

GILDED LENORMAND - Ciró Marcehetti csodálatos Lenormand kártyái - Magán tanítás - Bővebb info: lenormand.hu

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében * Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu

     
STATISZTIKA
Indulás: 2012-06-11
     
G-MAIL BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
LINKAJÁNLÓ
     

ÉVA ILONA * PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁS * JÖVENDÖLÉS, MÚLTIDÉZÉS, KÁRTYAVETÉS MESTERI SZINTEN * BACH VIRÁGTERÁPIA * 3500 Ft/10 perc * Konzultáció telefonon, személyesen, skypeon, viberen, bejelentkezés: +3670314 5911 *  

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM, online 29.000 Ft * TAROT TANFOLYAM, online 35.000 Ft

 

Ingyenes, magyar fejlesztésû online AI kalandkönyvek és szabadulószobák. Regisztrálj és játsz! Garantált szórakozás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168